top of page

Bedevaart Kevelaer 2024, 2-daagse van 6 t/m 7 aug 2024

.

Eerder hebben we deze bedevaart al aangekondigd, maar nu kunnen we wat meer praktische informatie geven.

 

Afgelopen vrijdag was de openingsviering van het nieuwe pelgrimsjaar in de Antoniuskathedraal in Breda. Tijdens deze viering was het gerestaureerde Mariabeeld van onze broederschap te bewonderen. Het Mariabeeld zal niet meer meegaan naar Kevelaer, het beeld is te kwetsbaar. Vandaar dat besloten is om jaarlijks een openingsviering te houden in de kathedraal.

Al diverse jaren gaan we met een volle bus SAMEN vanuit Zeeuws-Vlaanderen en België naar Kevelaer. We gaan “samen onderweg” naar Kevelaer. Breda sluit zich ook met drie bussen bij ons aan.  Kevelaer, waar Maria geëerd wordt als de Troosteres van de Bedroefden, is een mooie plaats om naar toe te gaan.

 

We hebben zo’n 30 hotelkamers weten te reserveren in het ons bekende Parkhotel. Volpension, zodat we bij aankomst beginnen met een warme maaltijd. Hier worden dan ook de sleutels uitgereikt voor uw kamer.

Bij een eenpersoonskamer bent u € 138,50 verschuldigd, bij een 2-persoonskamer € 113,50 pp en bij een driepersoonskamer  € 106,50.

Reiskosten voor de bus: 40 euro. Muntjes voor de koffiestop € 2,75 per stuk en de contributie € 2,00. Een misintentie kost € 10.00

 

 

We maken nog enkele afspraken in Kloosterzande, Hulst en Terneuzen om informatie te geven en waar u zich kunt inschrijven. U kunt zich opgeven bij Cecile van Tiggelen, 06 53855975 of via pastoraalteam@hmsdz.nlComments


bottom of page