top of page

Expositie "Bernadette" in Hulst


Zoals langzaam maar zeker steeds vaker in het nieuws is, dat de relieken van de heilige Bernadette Soubirous een rondgang door Nederland maken, zal in het lokale nieuws ook steeds vaker blijken dat die relieken op zaterdag 20 april en zondag 21 april in Zeeuws-Vlaanderen komen en wel in de basiliek in Hulst. Uiteraard met een heel programma daaromheen. Een onderdeel daarvan is een expositie van kunst en devotionalia rond Bernadette

Omdat Lourdes zich in Nederland al meer dan 150 jaar in behoorlijke populariteit mag verheugen, zal er ongetwijfeld veel daarvan in onze streken aanwezig zijn. Als u - als bezitter van dergelijke kunst of devotionalia - aan die expositie mee wilt werken, is dit een uitgelezen kans om uw bezit geëxposeerd te zien in de Zeeuws-Vlaamse basiliek van de H. Willibrordus, terwijl daar de relieken van Bernadette ter verering zijn uitgesteld.

U kunt ze komende week in de ochtend afgeven op het parochiecentrum, Steenstraat 9 tussen 9 en 12 uur, graag onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer (eventueel ook mailadres) zodat u ze na deze dagen weer terug kunt krijgen.

Met heel veel dank, de commissie relieken van Bernadette.Comments


bottom of page