top of page

Koningsdag en onderscheidingen


 Ook in onze parochie mochten er vier mensen een onderscheiding krijgen met Koningsdag.

 

Mevrouw Koster uit Clinge.

Mevrouw Koster is al meer dan 50 jaar lid van het dames/gemengd koor en is vele jaren lector; nu is zij coördinator van deze groep lectoren. Zij is ook collectecoördinator voor Hartstichting Nederland. Verder is ze bestuurslid van koor Sint Cecilia en was ze betrokken bij gemeenschapscentrum Malpertuus.

 

Jos van Damme Heikant

Jos is koster in de kerk van Heikant en beheerder van de pastorie. Hij coördineert ook de werkzaamheden op het kerkhof. Jos was mede-oprichter van stichting tot behoud van parochiale diensten in Heikant en voorzitter van parochiekerncommissie in Koewacht in cluster zuid van de parochie. Hij is verder actief bij de KBO, comité Herdenking Bevrijdingsmonument Heikant en de dorpsraad.

 

Ingrid van Kerckhoven Kloosterzande

Mevrouw Van Kerckhoven-Luijckx is vrijwilliger bij de parochie Heilige Maria Sterre der Zee en vrijwilliger en penningmeester bij zwemclub De Honte in Kloosterzande. Verder was ze vrijwilliger op basisschool Ter Duinen en voorzitter van de ouderraad. 


Mevr. Agnes de Kerf de Kindt uit Koewacht vanwege de EHBO en lid van het kerkkoor.

 

Wij wensen hen van harte proficiat en danken hen voor het vrijwilligerswerk, dat zij ook voor de parochie hebben gedaan.

Zoals te lezen valt zijn zij op veler gebied vrijwilliger.

Fijn, dat jullie vrijwilligerswerk willen doen en we hopen, dat u zich ook gesteund voelt door uw geloof.

 

Namens de parochie heilige Maria Sterre der Zee, Cecile van Tiggelen, vicevoorzitter.


コメント


bottom of page