top of page

Nieuwe website & logo

Beste mensen, we zijn blij en trots om onze nieuwe website met ons nieuwe logo te laten zien.


We dachten dat het twaalf jaar na de fusie van 13 parochies naar 1 parochie tijd werd voor een fris uiterlijk van onze huisstijl en nieuwe opzet van de website. Deze is ook makkelijker om “up to date” te houden zodat u altijd de juiste informatie kan vinden.


We gaan samen met de andere twee parochies in Zeeuws-Vlaanderen aan de slag om een nieuwe weg in te slaan naar de missionaire parochie. Deze vorm van kerk zijn betekent dat we meer naar buiten treden om ons geloof te verspreiden.


Daar hoort een goede communicatie bij en een duidelijke website die uitnodigend oogt, waarop makkelijk te vinden is waar we voor staan en wat er te doen is in onze parochie.


Wij hopen dat u een uitgebreid kijkje neemt op deze site, klopt er iets niet of wilt u graag iets aanvullen laat het dan weten via onze contactgegevens.


Het logo:De 14 sterren staan voor de voormalige parochies die samen deze parochie vormen. Voor de vormgeving van de sterren is er gekeken naar de kroon die te zien is bij het beeld. Een ster met 6 punten.


Maria laten overlopen in de golven. Dit staat symbool voor de zee die terugkomt in de naam, maar ook voor de geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen waar water een rol speelt.


De heilige Maria Sterre der Zee staat symbool voor steun en hoop. Door het ook het kind in het logo af te beelden - net zoals in het beeld - komt de steun goed over


Comments


bottom of page